dinsdag 29 mei 2012

geitentrauma

Ondertussen zijn we alweer twee weken verder, maar omdat 't zo 'n heerlijke dag was én Lily er nog steeds niet over uitgepraat is, toch nog 'n klein blogje over moederdag.

De dag begon met cadeautjes! Een app om makkelijker blogberichten te schrijven (eens mijn blog helemaal vernieuwd is door mijn ventie), een bon om es zot te doen bij Papiermier, een Ipadhoes met de foto van mijn twee kleinste schatjes, een zelfgemaakt cadeautje van Lily met boodschappenblaadjes aan én 'n uitstapje naar Planckendael!
De kindjes eerst nog even in bad gestopt en met Kapitein Winokio als trouwe metgezel vertrokken we richting Mechelen.


spietsespetsespat!

onze auto werd bewaakt door twee betrouwbare vrienden

Het was er gezellig druk, de zon scheen en onze kindjes waren flink. Zalig!
Lily genoot van lopen ("Pom mama, pom!"), dieren bewonderen, sandwichekes eten, in papa's nek zitten en geitjes strelen... 


papa vlooien

twee dikke vrienden

zotte doos

knapperd

pletser


Tot één van die geitjes onze zak met sandwiches onderaan in de buggy ontdekte... Binnen de kortste keren was heel de familie geit aan 't smullen! Lily was in alle staten: wenen en roepen "mijn tatwiesj, miiiijjjjn... Nee, geit, miiiiijjjjjjn!" . Het was in elk geval 'n goeie reden om dan maar 'n ijsje te eten...


met twee lepels...

...of beter, met twee vingers!

We genoten nog van de apen (mama's favorieten), de giraffen, de neushoorn, ...
Lily viel nog pal op haar gezicht van pure vermoeidheid, en gaf de ooievaar haar wafel.


"jou heb ik nog gezien!" (aan ons achterdeur)

't Was 'n heerlijke dag! Lily vertelt nog elke dag over de dierentuin, aan iedereen (in de crèche, bij de bakker, aan de kinderarts, ...) die het horen wil! Liefst over de geiten: "geitjes tatwiesj pak!" en dan staat ze al te gniffelen nog voor ze de eerste letter heeft uitgesproken.
Als ze groter zijn, nemen we echt 'n abonnement!

En Oskar? Die genoot mee! Een engeltje, die zoon van mij (behalve dan dat uurtje in de namiddag, en op de terugweg vond ie 't precies ook wat minder)!


met zijn mooie kijkers

ook Oskar heeft plezier

Was het maar elke week moederdag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.